Over ons

Vakmanschap is onze natuur

Eind jaren 1950 begonnen wij aan onze opleiding en daar hebben wij geleerd te streven naar absolute kwaliteit. Er werd gestoffeerd met spiraalvering, jutte, paardenhaar, katoen en watte. Dat alles bekleed met oerdegelijke bekledingsstof velours, mohair en allerlei tapisseriestoffen. Een grote keuze was er niet maar het materiaal was degelijk en duurzaam.

Gebouw

Toen er in de jaren '60 meer en meer met synthetische vulmaterialen werd gewerkt, was er een periode dat deze niet de kwaliteit evenaarde van de klassieke natuurlijke vulmaterialen. In de loop der jaren is daar gelukkig verandering in gekomen. Wij gebruiken ook hier de beste kwaliteit. Trepoly's heeft deze beide periodes meer dan gekend en het spreekt dan ook vanzelf dat u voor beide methodes bij ons terecht kan.

Zitmeubelen gestoffeerd bij Trepoly's Van Gorp geven u de garantie van absolute degelijkheid met oog voor vorm en afwerking.

Wij zijn steeds blijven streven naar het behoud van kwaliteit omdat dat nu eenmaal in onze wortels zit. Dat en het gebruik van allerlei gespecialiseerde stikmachines voor zowel het verwerken van het leder en bekledingstoffen, zorgen voor de kwaliteit die wij leveren.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat onze gestoffeerde zitmeubelen duidelijk het kenmerk hebben van de betere merkmeubelen maar met een ander prijskaartje.

Duidelijkheid is de basis van elk vertrouwen. Daarom maken wij ook duidelijke afspraken met onze klanten voor wij aan een werk beginnen. Zo weet u, onze klant, wat u van ons kan verwachten, en zo weten wij waar we ons aan moeten houden.

Voor een vrijblijvende offerte kan u steeds terecht in onze showroom waar u tevens kan genieten van een brede keuze aan kwaliteitstoffen en -leder.

U kunt ons ook bellen of mailen voor een afspraak bij u thuis.